divendres, 22 de maig del 2015

INSTAL·LACIONS.

Els nens i nenes de 3r hem fet unes insta·lacions a l'escola. En Job Ramos ens ha mostrat el que fan els artistes contemporànis i amb el material que voliem hem pogut fer el que la nostra imaginació ens ha deixat.


divendres, 15 de maig del 2015

Bon dia, Ahir ens van visitar els nostres fillols de Ballmanetes, aquí teniu un recull d'imatges. Esperem que us agradin.

divendres, 8 de maig del 2015

Hola,
El dimecres passat els nens i nenes de cicle mitjà vam compartir amb els companys de l'Empúries un matí lúdic amb el Triumvirat. Recordeu que aquest cap de setmana teniu al nostre poble un programa d'activitats força interessant!!!!





Bona tarda,
Els nens i nenes de 3r i 4t vam anar el dilluns al Maram de l'Escala.Una activitat per conèixer una mica més bé el port del nostre poble, els diferents tipus de pesca i sobre tot com es fa la subhasta de peix.

dimecres, 6 de maig del 2015

Educació Física: Teatre 3r de C. Mitjà

Durant 6 sessions, els infants de 3r de cicle mitjà hem treballat l'expressió corporal i, concretament ens hem iniciat al treball del "mim" (expressar sense paraula únicament, amb el gest).
Cada grup cooperatiu s'ha inventat una història i l'ha representada. Aquí en teniu la mostra:


dimarts, 5 de maig del 2015

Contes Triumvirat

Els alumnes de segon varen anar a la biblioteca a escoltar uns contes sobre el triumvirat. Aquests contes els han preparat els alumnes de primer de batxillerat. I ho han fet molt be, ens han agradat molt. 

Cliqueu el link i podreu veure les fotografies.